Menjador

Aquí podreu trobar informació del menjador de la nostra escola.

L’empresa que gestiona el menjador és 7 i Tria. Es cuina directament a la cuina de l’escola. S’ofereixen diferents menús en funció de cada nen (cel·líacs, vegans, vegetarians).

Durant aquest curs 2019/2020 el preu del servei de menjador FIX serà de 6,20€/dia. Es considera FIX aquell nen/a que es quedi sempre el mateix dia de la setmana, com a mínim 3 dies per setmana.

El preu del servei  de menjador EVENTUAL serà de 6,80€/dia. Els nens eventuals hauran d’avisar a la persona encarregada de la gestió del menjador, Mònica, el dia anterior, dins de l’horari establert.

L’horari de gestió de menjador a l’escola és de 9h a 9:45h, i el telèfon 93.650.53.54.

Des d’aquesta comissió ens encarregarem de que el menjador funcioni correctament, fent visites a l’hora del menjador, i quedant-nos a dinar.

Aquí penjarem els informes que anem realitzant. De moment tenim aquests:

 

PROJECTE SERVIM-NOS COM A CASA

PROJECTE "MENJAR SOBRANT"

Des de fa dos cursos, al menjador de l’escola es fa el projecte de SERVIM-NOS COM A CASA.

Aquest projecte educatiu es basa en el fet que els infants es serveixen ells mateixos, la qual cosa potencia l’autonomia dels nens i nenes.

En el següent enllaç, podreu trobar més informació:

https://www.7itria.cat/index.php/destacats/199-servimnos.html

 

Nou projecte engegat el curs 2018-2019 gràcies a la voluntat i col·laboració de diferents organismes: l’empresa 7itria, l’Associació Corbera Voluntària, l’Ajuntament de Corbera de Llobregat i la nostra Escola. Es tracta d’una iniciativa que permet aprofitar els excedents alimentaris que hi ha dia a dia a la cuina de l’escola. Diàriament els aliments sobrants s’envasen, s’etiqueten i es congelen adequadament. L’AFA ha aconseguit un congelador per a aquesta finalitat. L’entitat Corbera Voluntària és l’encarregada de recollir i transportar els excedents al seu magatzem i, posteriorment, de distribuir-los entre els usuaris. D’una banda, això fa que es redueixi el malbaratament alimentari que es produeix a la cuina i, de l’altra, permet destinar aquest aliments a persones del nostre poble que ho necessiten.

Tant de bo que els nostres fills i filles prenguin consciència amb aquest projecte de la importància de no malbaratar els aliments i aprenguin alhora a ser solidaris.