Extraescolars

Ja estem en disposició d’oferir les activitats extraescolars que tenim  aquest curs 2018/2019. A l’apartat de descàrregues teniu la graella i el full d’inscripció.

Us recordem que per poder gestionar aquestes activitats us heu de preinscriure mitjançant el formulari que trobareu en aquest enllaç.

Si teniu dubtes, ens podeu escriure a extraescolars@ampaelcorb.com.

Per formalitzar la baixa d’una extraescolar, cal que aviseu a l’ampa i a l’empresa que la gestiona, amb 15 dies d’antelació. Aquí teniu el document que cal signar.

Aquest curs l’AMPA col·labora amb MS-Extraescolars, que gestiona l’activitat d’Art Attack (migdia) i Anglès – grup 4t a 6è (tardes). Us deixem el full d’inscripció per poder començar qualsevol de les activitats que proposen. (Robòtica està pendent de que surti grup per falta d’alumnes).

Com fa ja anys, seguim col·laborant amb Club Taekwondo Corbera (ens ofereix Gimnàstica Artística, Taekwondo i Multiesport. També amb El Roure, que ens ofereix l’activitat de ball.

És important que firmeu el full d’autorització de sortida, per saber a qui autoritzeu a recollir els vostres fills i filles.